Συλλογή τόνερ και μελανοδοχείων

To 60-80% των χρησιμοποιημένων δοχείων γραφίτη πάει σε ΧΥΤΑ.Με την ανακύκλωση των τόνερ και μελανοδοχείων, βοηθάμε στην διατήρηση των φυσικών πόρων και της ενέργειας, μειώνοντας την ανάγκη για πρωτογενή υλικά. Έως και 97 τοις εκατό των υλικών που συνθέτουν μια κασέτα του εκτυπωτή μπορούν να ανακυκλωθούν ή να επαναχρησιμοποιηθούν εάν ληφθεί μέριμνα.
Παρά το γεγονός ότι το σύνολο σχεδόν των υλικών που χρησιμοποιούνται, για να φτιαχτούν τα δοχεία inkjet, είναι ανακυκλώσιμα, στην πολυπλοκότητά τους καθιστά δύσκολο να ανακυκλωθούν.Τα πλαστικά που χρησιμοποιούνται στις κασέτες εκτυπωτών κατασκευάζονται από ένα πολυμερές μηχανικής ποιότητας το οποίο έχει ένα πολύ αργό ρυθμό αποσύνθεσης ο οποίος κυμαίνεται μεταξύ 450-1000 ετών, ανάλογα με τον τύπο της κασέτας.Η GreenFence περισυλλέγει δωρεάν τα άδεια σας μελανοδοχεία συμβάλλοντας έτσι στο οικοσύστημα.Εσείς ολοκληρώνεται την επιτυχία των στόχων μας.

  • Η Τοποθέτηση και η Παραλαβή γίνεται Άμεσα χωρίς Καθυστερήσεις!!!
  • Για την διαδικασία ανακύκλωσης υπάρχει χρέωση 50 λεπτα το κιλό
  • Το μεγαλύτερο μέρος των τόνερ/μελανοδοχείων να ειναι αυθεντικά-virgin σε ποσοστό τουλάχιστον 70-30
  • Ο τύπος των κάδων που τοποθετούμε συνήθως είναι οι ξύλινοι κάδοι-έπιπλα.
  • Ο κάθε κάδος κλείνει με καπάκι από επάνω και τοποθετούμε εσωτερικά πλαστική σακούλα την οποία και παραλαμβάνουμε προς ανακύκλωση.

 

English