Παραλαβή – Αποστολή

Η επιχείρησή μας στέλνει στον χώρο σας φορτηγά και βαν για να παραλάβει όλα τα υλικά που είναι προς εμπιστευτική καταστροφή δεδομένων και ανακύκλωση όπως Υπολογιστές, Κινητά, CD/DVD, Φιλμ κτλ. Ο χρόνος παραλαβής εξαρτάται από τον αριθμό των δρομολογίων που υπάρχει προς την δική σας ή σε κοντινή περιοχή. Μέγιστο χρονικό διάστημα  συλλογής είναι συνήθως οι 4 με 5 εργάσιμες ημέρες σε συνδυασμό πάντα και με την δική σας διαθεσιμότητα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να φέρεται εσείς τα υλικά στις εγκαταστάσεις μας καθώς η επιχείρησή μας δέχεται την παραλαβή τους στον χώρο μας κατόπιν συνεννόησης

Το ωράριο παραλαβής είναι κυλιόμενο για να μπορούμε να εξυπηρετούμε το σύνολο των πελατών μας.

Αυτό που ζητάμε είναι να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο ακριβής και περιγραφικοί για το που και πως θα γίνει η παραλαβή. Η διευκόλυνση των υπαλλήλων της επιχείρησής μας, οι οποίοι θέλουν να σας εξυπηρετήσουν είναι επιθυμητή, με βασικά πράγματα όπως π.χ. να βρούνε παρκινγκ, να έχετε τα υλικά έτοιμα προς παραλαβή κτλ.

Στην περίπτωση που υπάρχει συμφωνημένη παραλαβή η οποία χρήζει ακύρωση, παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε στο τηλέφωνο 2299 0 42494 ώστε να ακυρώσουμε το δρομολόγιο εγκαίρως.

English