Παραλαβή – Αποστολή

Η επιχείρησή μας στέλνει στον χώρο σας φορτηγά και βαν για να παραλάβει όλα τα υλικά που είναι προς καταστροφή δεδομένων και ανακύκλωση όπως Υπολογιστές, Κινητά, CD/DVD, Φιλμ κτλ. Ο χρόνος παραλαβής είναι ανάλογος με τον αριθμό δρομολογίων που υπάρχει προς την δική σας ή σε κοντινή περιοχή. Μέγιστο χρονικό διάστημα είναι συνήθως 4 με 5 εργάσιμες ημέρες για να κανονίσουμε μία παραλαβή (με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να κάνετε την παράδοση). Επίσης, στην περίπτωση που βιάζεστε και μπορείτε να φέρεται εσείς τα υλικά, η επιχείρησή μας δέχεται την παραλαβή τους στον χώρο μας.

Το ωράριο παραλαβής είναι κυλιόμενο για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε όλους.

Παρακαλούμε να είστε όσο γίνεται πιο ακριβής και περιγραφικοί για το που και πως θα γίνει η παραλαβή. Να διευκολύνεται όσο μπορείτε τους υπαλλήλους της επιχείρησής μας, οι οποίοι θέλουν να σας εξυπηρετήσουν, με βασικά πράγματα όπως π.χ. να βρούνε παρκινγκ, να έχετε τα υλικά έτοιμα προς παραλαβή κτλ.

Στην περίπτωση που έχουμε κανονίσει να παραλάβουμε από εσάς και δεν μπορέσετε παρακαλώ ενημερώστε μας στο τηλέφωνο 2299 0 42494 ώστε να ακυρώνουμε το δρομολόγιο εγκαίρως.

English