Κάδοι Εμπιστευτικής Καταστροφής

Η εταιρεία μας τοποθετεί Ειδικούς Κάδους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο χώρο της κάθε εταιρείας/ιδρύματος και αναλαμβάνει την παραλαβή και καταστροφή του περιεχομένου.

Όλοι οι κάδοι είναι ειδικά διαμορφωμένοι ώστε τα έγγραφα, ή γενικά τα υλικά, να εισέρχονται διαμέσου μίας σχισμής και να αποθηκεύονται με ασφάλεια στο εσωτερικό τους. Αφού γίνει η καταστροφή των προσωπικών δεδομένων, όλα τα υλικά οδηγούνται με ευθύνη μας προς ανακύκλωση. Στους κάδους αυτούς μπορείτε να τοποθετήσετε:

 • Έντυπο Αρχείο – Έγγραφα CD-DVD
 • Σκληρούς Δίσκους (Εσωτερικούς & Εξωτερικούς)
 • Κάρτες και Στικ Μνήμης, Sim Κάρτες, Πιστωτικές Κάρτες Κινητά Τηλέφωνα ή Τάμπλετ

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δεν δύναται να τοποθετηθούν Μαγνητικά Μέσα αποθήκευσης όπως Δισκέτες, LTO-DAT Tapes, Βιντεο-κασέτες κτλ. Η εταιρεία μας μπορεί να παραλάβει τέτοιου είδους υλικά προς καταστροφή με ξεχωριστή χρέωση κατόπιν συνεννοήσεως.

1. Πλαστικός Κάδος για Έγγραφα

Οι Πλαστικοί Κάδοι είναι ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος διασφάλισης των προσωπικών σας δεδομένων. Έχουμε διαμορφώσει τους κάδους μας ώστε με χαμηλό κόστος, να έχετε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πρωτογενές πλαστικό το οποίο δεν σπάει εύκολα.

Όλοι οι πλαστικοί κάδοι είναι ειδικά διαμορφωμένοι από εμάς, για να καλύψουν τις ανάγκες της Εμπιστευτικής Καταστροφής με:

 1. Υποδοχή λουκέτου για να κλειδώνει το καπάκι.
 2. Υποδοχή για πλαστική σφραγίδα ασφαλείας ώστε να μην μπορεί να ανοιχθεί ο κάδος ακόμα και στην περίπτωση παραβίασης του λουκέτου.
 3. Μεταλλικά προστατευτικά στην σχισμή εισόδου των εγγράφων – υλικών.
 4. Μπάρα ασφαλείας στις ρόδες για την μη εξουσιοδοτημένη μετακίνησή τους.

2. Μεταλλικός Κάδος για Έγγραφα

Οι κάδοι αυτοί είναι ασφαλείς, με μεγάλο άνοιγμα για τοποθέτηση φακέλων και αρκετά καλαίσθητοι σε μεταλλικό χρώμα.

Η κατασκευή τους γίνεται σε ειδικό εργοστάσιο στο εξωτερικό. Μέσα στους κάδους αυτούς τοποθετούμε το αρχειακό υλικό και μόλις γεμίσει γίνεται η αντικατάστασή του σε παρόμοιας χωρητικότητας κάδο.

Διαθέτουν:

 • Κλειδαριά ή Υποδοχή για λουκέτο στην πόρτα τους.
 • Υποδοχή για πλαστική σφραγίδα ασφαλείας, ώστε να μην μπορεί να ανοιχθεί ο κάδος ακόμα και στην περίπτωση παραβίασης του λουκέτου.

3. Κάδος Έπιπλο για Έγγραφα

Οι κάδοι αυτοί είναι αρκετά ασφαλείς, με μεγάλο άνοιγμα για τοποθέτηση φακέλων, αρκετά καλαίσθητοι και βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

Η κατασκευή τους γίνεται αποκλειστικά από την GreenFence, με καλής ποιότητας ξύλο μελαμίνης, οπότε μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε τροποποίηση.

Μέσα στους κάδους αυτούς, τοποθετούμε κούτες ή σακούλες και η παραλαβή τους γίνεται με άδειασμα του περιεχομένου ή ολόκληρης της σακούλας σε ειδικό πλαστικό κάδο που φέρνουμε εμείς. Όλοι οι κάδοι – έπιπλα είναι ειδικά διαμορφωμένοι από εμάς, για να καλύψουν τις ανάγκες της Εμπιστευτικής Καταστροφής με:

 1. Κλειδαριά ή Υποδοχή για λουκέτο στην πόρτα τους.
 2. Υποδοχή για πλαστική σφραγίδα ασφαλείας ώστε να μην μπορεί να ανοιχθεί ο κάδος ακόμα και στην περίπτωση παραβίασης του λουκέτου.

Οι κάδοι έπιπλα βγαίνουν στα παρακάτω μεγέθη:

 • Κάδος – Έπιπλο για πλαστικό κάδο 120lt σταθερό χωρίς ρόδες με χωρητικότητα μέχρι και 1000 φύλλα Α4, εξωτερικές διαστάσεις 60cm (πλάτος) x 65cm (μήκος) x 115cm (ύψος)
 • Κάδος – Έπιπλο για πλαστικό κάδο 240lt σταθερό χωρίς ρόδες με χωρητικότητα μέχρι και 20.000 φύλλα Α4, εξωτερικές διαστάσεις 80cm (πλάτος) x 80cm (μήκος) x 125cm (ύψος)

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Η αξία των υπηρεσιών είναι ανάλογη με το είδος της Εμπιστευτικής Καταστροφής, του κάδου, του όγκου, της συχνότητας αλλαγής και της περιοχής από όπου θα γίνεται η παραλαβή. Παρέχουμε ένα αποκλειστικό πακέτο υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.